Produkter för eller mat (3)

Kalciumkarbonat - Kalciumkarbonat foderkvalitet eller livsmedelskvalitet

Kalciumkarbonat - Kalciumkarbonat foderkvalitet eller livsmedelskvalitet

Kalciumkarbonat är en kemisk förening med formeln CaCO3. Det är ett vanligt ämne som finns i berg som mineralerna kalkspat och aragonit (mest anmärkningsvärt som kalksten, som är en typ av sedimentär bergart som huvudsakligen består av kalkspat) och är den huvudsakliga komponenten i äggskal, snäckskal, musselskal och pärlor. Kalciumkarbonat är den aktiva ingrediensen i jordbrukslime och bildas när kalciumjoner i hårt vatten reagerar med karbonatjoner för att skapa kalkavlagringar. Det har medicinsk användning som ett kalciumtillskott eller som ett antacida, men överdriven konsumtion kan vara farlig och orsaka hyperkalcemi och matsmältningsproblem. Kalciumkarbonat spelar en viktig roll i djurens näring som ett kosttillskott och ett antacida. Vårt breda utbud av torkade pulver och granulat används som en naturlig källa till kalcium och som en inert bärare för olika andra vitaminer och näringsämnen. Kvaliteten på vår kalkstensavlagring är oöverträffad i detta land, med nästan 40% elementärt kalcium - en av de höga
Torkat Matpulver - Naturliga torkade matpulver i stora eller varierande förpackningar

Torkat Matpulver - Naturliga torkade matpulver i stora eller varierande förpackningar

Nyligen insamlade livsmedel från hela Turkiet torkas i sterila ugnar. Därefter bearbetas de till pulver av malningsmaskiner och packas enligt steriliserings- och standardiseringsregler, och skickas till alla hörn av världen.
Torkad Mat - Naturlig torkad mat i bulk eller förpackningar

Torkad Mat - Naturlig torkad mat i bulk eller förpackningar

Livsmedel som skördas, skivas och torkas i sterila ugnar. Ett kilo torkad mat erhålls från åtta till tio kilogram färska. Korrekt tidade och säsongsbetonade livsmedel torkas och förpackas enligt allmänna steriliserings- och standardiseringsregler. Produkterna skickas ut i världen med flera förpackningsalternativ utan att förlora sin kvalitet och unika arom.